Magyar Írástanulmányi Társaság
Nagyszerű döntés, hogy feliratkozol a Magyar Írástanulmányi Társaság hírlevelére!

Ha forgolódtál már grafológusok között, akkor tudod, ahogy Bodroghy Péter (nagyra becsült grafológusunk 1925-2000) elmondja, mi grafológusok korra,  nemre
és grafológiai munkásságra való tekintet nélkül mindannyian tegeződünk. Ezt a szokást követjük hírlevelünkben is.

Ezentúl Téged is rendszeresen tájékoztatunk a MÍT háza táján történő eseményekről, az aktuális rendezvények pontos időpontjáról, részletes programjáról, a résztvevő előadókról. Figyelmeztetünk az aktuális jelentkezési határidőkre, ha pedig mégis lemaradnál valamelyik eseményről, olykor utólag is tájékoztatunk a legfontosabb részletekről.


Az alábbi formulában adhatod meg a szükséges adatokat.
Csak a *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.
A többi adat abban segít nekünk, hogy fölmérhessük, kik, milyen területről , honnan érkeznek hozzánk. Bár ezeknek az adatoknak a megadása nem kötelező, mégis arra kérünk, hogy lehetőség szerint ezeket se hagyd üresen.
Köszönjük, hogy segítesz nekünk!

A mezők kitöltése után nyomd meg a "Feliratkozás" gombot!
Ekkor az itt megadott e-mail címre érkezik egy levél, melyben egy megerősítő linket találsz. Feliratkozásod csak akkor válik véglegessé, ha erre a linkre kattintva megerősíted feliratkozási szándékodat.

Az adatvédelmi törvényeknek megfelelően, adataidat csak a MÍT-el kapcsolatos eseményekről szóló értesítésekre fogjuk használni és harmadik személynek semmiképpen nem adjuk tovább.

A későbbiek során a hírlevélről bármikor leiratkozhatsz a levelek végén található link segítségével.

Köszönjük előzetes bizalmadat!

(* kötelező mező)

Írással kapcsolatos végzettség
Írással kapcsolatos végzettség
 


Email Marketing Powered by MailChimp