Magyar Írástanulmányi Társaság

Belépési kérelem

Kedves Belépő Tagtársunk!

Szeretettel köszöntünk a Magyar Írástanulmányi Társaság (MÍT) tagjai nevében!
A szervezetünkbe való belépéshez, kérjük olvasd el Alapszabályunkat (különös tekintettel a
III. 1. 2. és 1. 3. pontokra, melyek a taggá válás kritériumaira vonatkoznak), valamint a Grafológusok Etikai Alapszabályát . Ezután keress két megfelelő ajánlót, majd töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a Belépek gombra!
Amennyiben szívesebben töltenél ki papír alapú belépési nyilatkozatot, a nyomtatható változatot innen letöltheted. A kinyomtatott, kitöltött és aláírt példányt, kérjük juttasd el hozzánk!


Éves tagdíj (esedékes minden év március 31-ig):
    rendes tagdíj 5000 Ft/év,
    kedvezményes (nyugdíjas, GYES, GYED, tanuló) 4000 Ft/év.

A tagdíj átutalható a MÍT OTP 11711041-20319939 számlaszámára, illetve befizethető személyesen a Magyar Írástanulmányi Társaság rendezvényein.

Figyelmedbe ajánljuk
  •     a MÍT hírlevelét, melyre javasoljuk, hogy iratkozz föl máris, ha értesülni szeretnél a MÍT-ben történő eseményekről.  Ide kattintva máris föliratkozhatsz.
  •     a Grafológia folyóiratot (megjelenik: 2 havonta), mely megvásárolható a MÍT rendezvényein, illetve előfizethető az alaplap[@]t-online.hu e-mail címen a kiadónál.

Adatkezelési tájékoztató
Adataidat megőrizzük, kizárólag a Magyar Írástanulmányi Társaság tagsági nyilvántartása céljából és a tagságodat érintő tájékoztatásra használjuk.
Ha ezzel kapcsolatban kérésed, kérdésed van, írhatsz a mitoldal[@]gmail.com címre vagy jelentkezhetsz egyesületünk más, nyilvánosan megadott elérhetőségein.


Belépés előtt kérlek olvasd el a MÍT részletes Adatkezelési nyilatkozatát!
E Belépési nyilatkozat készítéséhez és a tagság nyilvántartásához adataidat a MailChimp rendszerén keresztül kezeljük, melynek működéséről a Privacy Policy és Terms
helyeken olvashatsz.


Előre is köszönjük bizalmadat!


 
* kötelező mező
ÉÉÉÉ

A bekért adatokat kizárólag arra használjuk fel, hogy a MÍT-ben mindenki számára a hozzá legközelebb álló feladatot tudjuk megtalálni, hogy minden fontos eseményről tájékoztatni tudjunk. A MÍT hírlevelében (MÍT-hírek) a MÍT rendezvényeiről, aktuáis eseményeiről, esetleg a grafológusszakmához kapcsolódó hírekről küldünk tájékoztatást.

Email Marketing Powered by Mailchimp