Kedves Látogatónk!

Nagyszerű döntés, hogy feliratkozol a Magyar Írástanulmányi Társaság (MÍT) hírlevelére!
Mi grafológusok - korra, nemre és grafológiai munkásságra való tekintet nélkül - mindannyian tegeződünk. Ezt a szokást követjük hírlevelünkben is.
Ezentúl Téged is rendszeresen tájékoztatunk a MÍT háza táján történő eseményekről, az aktuális rendezvények pontos időpontjáról, részletes programjáról, a résztvevő előadókról, a grafológusszakmához kapcsolódó érdekességekről.
Az alábbi formulában adhatod meg a szükséges adatokat.

Csak a *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

A többi adat abban segít nekünk, hogy fölmérhessük, kik, milyen területről , honnan érkeznek hozzánk. Bár ezeknek az adatoknak a megadása nem kötelező, mégis arra kérünk, hogy lehetőség szerint ezeket se hagyd üresen.

Köszönjük, hogy segítesz nekünk!

A mezők kitöltése után nyomd meg a "Feliratkozom" gombot!
Ekkor az itt megadott e-mail címre érkezik egy levél, melyben egy megerősítő linket találsz.

Feliratkozásod csak akkor válik véglegessé, ha erre a linkre kattintva megerősíted feliratkozási szándékodat.

Adatkezelési tájékoztató

Adataidat megőrizzük és kizárólag hírlevelek küldésére használjuk.
A későbbiek során a hírlevélről bármikor leiratkozhatsz, illetve módosíthatod adataidat a levelek végén található linkek segítségével. Ha úgy kényelmesebb, írhatsz az info[@]mit1930.hu címre és akkor ezt mi megtesszük helyetted.
A MÍT hírleveleinek készítéséhez és kiküldéséhez adataidat a MailChimp rendszerén keresztül kezeljük, melynek működéséről a Privacy Policy és Terms helyeken olvashatsz.

Mielőtt feliratkozol, fontos, hogy a MÍT részletes Adatkezelési nyilatkozatát is megismerd, mert ebből tájékozódhatsz személyes adataid használatáról. Csak úgy tudunk Neked hírlevelet küldeni, ha tájékoztatásunkat elfogadod és hozzájárulsz személyes adataid nyilatkozat szerinti kezeléséhez.

Előre is köszönjük bizalmadat!
* Kötelezően kitöltendő mező

Adataidat kizárólag arra hasznájuk fel a MÍT hírlevelében (MÍT-hírek), hogy a MÍT rendezvényeiről, aktuáis eseményeiről, esetleg a grafológusszakmához kapcsolódó hírekről küldjünk tájékoztatást.

Email Marketing Powered by Mailchimp